Plastische en reconstructieve aangezichts chirurgie

Plastische en reconstructieve aangezichts chirurgie

zorgstap

In het KNO Medisch Centrum zijn we gespecialiseerd in aandoeningen rondom het aangezicht. Daarnaast is het mogelijk op diverse manieren behandeld te worden voor cosmetische aandoeningen en kunnen we u adviseren over de mogelijkheden tot huidverjonging.

Onze chirurgen beschikken over ruime ervaring en zijn zelfs gecertificeerd plastisch en reconstructief aangezichtschirurg. Hierdoor kunnen we een uitstekende kwaliteit van de behandeling garanderen.

Zorgaanbod

Binnen de plastische en reconstructieve Neuscorrectie

Oorschelpcorrectie

Hoewel flaporen medisch gezien geen kwaad kunnen, vinden veel mensen ze niet mooi en willen ze hier iets aan doen. Het is mogelijk om de oorschelp te corrigeren door middel van een betrekkelijk eenvoudige operatie.

Ooglidchirurgie

De huid van de oogleden is relatief dun en kan in de loop van de jaren teveel gaan hangen, waardoor het gezichtsveld beperkt wordt. Ook vinden veel mensen de overtollige huid ontsierend. Door middel van een relatief veilige ingreep is het mogelijk de overtollige huid van de oogleden te verwijderen.

Behandeling met Botuline toxine (botox)

Botox als middel tegen huidveroudering is inmiddels alom bekend. Een juist en gedoseerd gebruik is echter essentieel voor een goed resultaat. Behandeling door onze ervaren cosmetische chirurgen garandeert een goed resultaat.

Huidverjonging door middel van injectables

Fillers (injectables) zijn rimpelvullers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen gel. Het KNO Medisch Centrum werkt alleen met de topmerken hyaluronzuur. Van deze hyaluronzuren is de veiligheid op lange termijn ruimschoots bewezen.