KNO MEDISCH CENTRUM

over ons 

Het KNO Medisch Centrum is een initiatief van 6 KNO-artsen met ruime ervaring in het ziekenhuis. We zien in ons eigen ziekenhuis dat (logischerwijs) steeds vaker de nadruk wordt gelegd op hoogcomplexe zorg. Helaas voorzien we dat op termijn relatief laagcomplexe zorg in het gedrang zal komen en zullen de wachttijden voor deze zorg automatisch oplopen. Als deze KNO-klachten in een specialistisch centrum behandeld worden, leidt dat tot verkorte wachttijden, meer aandacht voor de patiënt én zorg van de beste kwaliteit.

Het idee voor het state of the art medisch centrum is ontsproten in 2019. Inmiddels is het idee werkelijkheid geworden. Ons centrum is centraal gelegen in Waardenburg, aan de A2. Goed bereikbaar voor zowel de noordelijke als zuidelijke inwoners van Nederland. Met ruime parkeermogelijkheden voorhanden.

We hebben naast de behandeling van uw KNO-klachten meerdere zorginitiatieven ontwikkeld waarbij we alle stappen in een behandeling onder 1 dak hebben samengebracht. Hierdoor wordt het voor de patient nog eenvoudiger om sneller en comfortabeler behandeld te worden.

Alle KNO-artsen zijn tevens werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Als voor uw klachten een ziekenhuisbezoek nodig is, kunnen we dat dus snel organiseren. Hierdoor denken we de toegang tot kwalitatief hoogstaande medisch specialistische KNO-zorg voor langere termijn te kunnen blijven garanderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

ALLE INFORMATIE OP ÉÉN PLEK

Hier vindt u alle informatie over de route naar KNO Medisch Centrum, parkeren en overige zaken.

ons team

kNO-ARTSEN MET JARENLANG ERVARING

Alle KNO-artsen hebben ruime ervaring in het vak. Geen onnodige onderzoeken door co-assistenten of artsen in opleiding. Direct contact met een ervaren dokter.